Wednesday, February 25, 2009

Liku - Liku Kehidupanku ( Ep. 1 )

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Sudah lama lagi aku menghilangkan diri.. kini baru aku menjelang.. ( haha! )

insyaallah selepas ini x berlaku lagi, aku akan selalu post dalam blog ini...

Berkenaan dengan tajuk di atas..

Aku ingin berkongsi liku hidup aku selama ini..

( kebanyakkan aku nak post yg malang2 jer, hehe! )

AKu ringkaskanya :

- aku pernah menghilangkan 5 @ 4 biji basikal ( gara2 pergi cc )
- aku pernah menghilangkan 1 biji motorsikal
- aku pernah menghilangkan 1 biji handphone ( 1 bulan pakai x sampai lagi )
- aku pernah ditahan polis kerana under age masuk cc
- walaupun dulu aku pengawas, tapi aku still tuang kelas

( banyak kan? haha! )

nampak mcm malang & jahat jer aku nieh...
tapi semua 2 masa aku x matang dulu ( sekarang? haha! )

2 je yang aku nak post kali ini..
mcm x posting je kan? ( haha! ape aku kisah )

to all my fren blogger, Thankz coz support me!
TaTA!

3 Pengomen:

mc'eja said...

pegi cc bleh hilang smpi 4-5 beskal..melampau.mak ayah xmarah ke???hehe

penjenayah.merah.jambu. said...

kau mmg jaat..
:P

أزيزول حاكيم said...

mc' eja ::

tunggu lagi x kena marah...
hehe

penjenayah.merah.jambu ::

haha.... kao x jahat ker?

Developed by Free CSS Templates Pimped for blogger by Blogger Templates