Friday, April 24, 2009

Dimanakah KemanusiaanMU?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Pada malam bila entah, aku terlihat ending cerita 360, pada mingu lepas....

Aku tersentak kerana apa yang aku lihat x pernah aku tengok, dan x pernah aku terfikir...

Kenapa sekarang banyak benda ini berlaku?
Kemanakah letaknya keperikemanusiaan kita?
Kemanakah hilangnya kasih sayang?
Kemanakah hilangnya Belas Kasihan?
Kemanakan hilangnya agama dan pemikiran?

Subhanallah....

Aku harap sesiapa yg melakukan perkara mcm ini, menerima balasan yg setimpal denganya..

( tinggikan volume akan kedengaran kanak2 menagis.... harap maklum )

video

DONLOADS FILE
(thankz pada bro framestones)

----------------------------------------------------------------------------

Mungkin Ini Semua Berlaku Kerana banyak faktor....

Antaranya, amah islam tidak dibenarkan solat, terpaksa hidup gaya cina @ india, terpaksa makan Babi, dan pelbagai lagi...
Mungkin juga kerana tekanan atau rindu kepada tanah air....

Any Comment??

17 Pengomen:

sickchild said...

apesal sial minah tu buat budak tu camtu?
babi btul.
sedih gila aku tgk.
budak kecik tu tatau pape pun.
nanti budak kecik tu mesti fobia.

أزيزول حاكيم said...

@sickchild ::

tahu xper...
aku surf2 terdetik nak cari yg dalam 360 to... tgk2 jumpa....
x patut kan?

Mr x7 said...

bapak sial perangai.

eh, apasal tak de suara? ke sound aku yang rosak ni. tak tau ape dorg ckp la camni.

أزيزول حاكيم said...

@Mr x7 ::

Mmg xda suara...
kamera cctv mane nak ada mr oit..
hehe

WeBViDeOKLiP said...

ntah la
x tau la
skang ni mcm2

ratna izzah said...

kesian bdak tu..xberdosa pon..kt ne bley tgk vdeo tu eh??sedey tgk...byg kn kalo mnda tu terjd pd org terdekat kita..nauzubillah....

أزيزول حاكيم said...

@webvideoklip ::

selamat datang ke blog aku....
betul3....
skarang dunia dah akhir zaman, mcm2 boleh berlaku...

@ratna izzah ::

tgk kat your tube pun boleh....

http://www.youtube.com/watch?v=gpmzg8aAjLI

2 link dia....

Framestone said...

file download xsiap2 lg ke.. meh pakai file download aku nk..

nie link untuk download video nie

http://www.ziddu.com/download/4461733/DeraKanak-kanak.mpg.html

out of topic--> normally sehari 1 post je... tp if ade bnde yg rase sesuai untuk dikongsi mahu 2post sehari... tue je prinsip aku as blogger huhu

ye ke habis awal.. aku rase cam lame gak nk habis cite tue..sampai la kira mati...aku lyn kebykan komik jepun je

أزيزول حاكيم said...

@framestone ::

thankz bro kira...
hahaha.....
aku dah letak link. aku kreditkan untuk ko

Framestone said...

ok je no prob.. suke ati ko je buh nama kira kat name bro ek... krg ku tulis nama mu

أزيزول حاكيم said...

@framestone ::

haha... aku x takutla weh...
erm.....
aku kan L...
haha....
tapi ending cita 2 lagi besh...
kalah ngan budak kecik...

zzz ( larik tajuk )
haha!

~ AnA FaRhAnA ~ said...

subhanallah...

zalimmmmmmm!!!!!!!!!

berderau bulu roma tgk..

adehh..sampai ati nye setan tu...

aisyah said...

mak aaiiiihh!!!
cam sial la kot bibik tuh!!
menambahkan dose aku jek bibik tuh ngn maki hamun die..
kat m'sia ke weyh???
kurang hajar betol!!!emo neyh!!

yg si india cina ni pon satu, kalau nak amek bibik tanak kasik solat, x pyh ar amek bibik islam..ni dah melibatkan hak asasi manusia ni..pastu bibik ni pon lah, aku sekel baru tahu..ko dah tahu tensen, cabot je ar balik indon sane..tak payah ar nak belasah budak kecik tu. dia bukan tau pape pon..eeeee..pasni sume yg amek bibik, diwajibkan pasang cctv..

aku nak cadangkan satu bendelah :
kat m'sia ni kan banyak nursery..hantar je anak kat situ kalau dah tak boleh nak jage selalu..org m'sia kot yg jaga..most of the baby sitter mesti syg kat budak2..tp tak tahulah plak ader gak kes dera kat nurserykan..

maaplah..pnjg plak..huhu..

أزيزول حاكيم said...

@~ana farhana~ ::

betul 2....
dunia skrg mcm2...
ada 1 video lagi dasyat...
orang makan janin manusia...

أزيزول حاكيم said...

@aisyah ::

yer, kat malaysia...
mmg patut wat mcm 2...
masalahnya kalau depa nak cabut balik, depa mana ADA DUIT NAK BALIK...

FARIE said...

amah tu pn ptut dipijak gak la.. bru dia tau camner sakit nyer bdk kecik tu kna pijak ngan dia..

xde sifat kemanusiaan lgsg..

أزيزول حاكيم said...

@farie ::

betul cakap ko, tapi kena tambahkan lagi...
buat kuat lagi 3x ganda...
hahaha!!
jahanam punya amah

Developed by Free CSS Templates Pimped for blogger by Blogger Templates