Thursday, January 15, 2009

Zaman Retro Ku

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

Tahun akhir 80an lahirLAh SeoraNg hamba Allah dimuka bumi ini~~

Pada awal 90an umurnya sudah 3+ tahun... Ingat lagi ketika itu tiada ps1, xbox, nitendo wii, psp dan etc.

Ya, Hamba Allah itu adalah aku.. Aku suka zaman kecik aku dulu... Berlari sana sini, tanpa kenal erti takut... kanak - kanak sekarang? ( ah... Teruk! ) pelbagai jenayah ada, culik dan pelbagai lagi perkataan yang aku xmo sebut...

bukan itu yang aku ingin ketengahkan...
Cuma nak kenangkan barang dan pengalaman zaman kecil aku kepada kamoo semua...

Kamoo masih ingat lagi x ttg dibawah ini?

---------------
KartOon

Thunder Cats
Transformers
Ultramen

Doraemon
Sailormoon
Mickey mousePopeye
---------------

X cukup lagi nak kenangkan kisah lama?

Tgk bawah lagi...

----------------

Nieh permainan pula

Pistol Getah ( ada lagi 1 pistol air! )
Touch ball? ( haha! )
Yo - yo
Tora ( Datang lagi! )
Donkeykong Arked ( taruk duit 10sen, setiap lvl menang dapat kacang )
Nieh permainan ape ntah ( sape2 tahu? )
Basikal Roller
Flying plastic ( haha! )
Gooli
Dressed doll ( kertas je k! )
Western Bar ( retro abis game nieh! )
Mario
Card game
Soldier toys
Belon ( benda besh nieh! )

----------------

Nak lagi?

ok2....

ada lagi skit untuk kenangan lama kita dulu...

----------------

Sugus

Pencil box ( banyak function weh! )
Grape ( ada 3 @ 4 biji ntah dalam nieh, mcm chewing gum )
Teringat x zaman kecil2 kita? ada lagike benda nieh semua? Kalau dah ada pun , kebanyakan x mcm dulu, right?

kalau nak tulis semua, mau dalam 500 pages, haha
ape2 pun zaman dulwo2 mmg besh, retro abis~!!
Ku ingin balik ke zaman lampau aku~~ da....

Thankz 2 isuhangat 4 the picture

9 Pengomen:

*secret said...

hahahahahaha!
paper doll ngan belon tuh mmg feveret aku!
hikhik..
aku sgt indu mse aku kenit2 dulu..
men msk2,kawen2,.
skang bdk2 pun dah tak hingin lagi..
men ps,komputer..huuu..aku nk jadik kenit balekkkkkk!

أزيزول حاكيم said...

*secret ::

kasi no hp ngan ic,
aku bawa ko g daftar mesin masa~~
lalala

ingat ttg konta - konti?
galah panjang?

sharamli said...

bestttttttt

أزيزول حاكيم said...

sharamli ::

thankz coz come 2 my blog~~
lalala

Framestone said...

he..23x ko nei wat aku teringgt zaman remaja ku dulu he...23x

sickchild said...

hahahaha. dulu aku ske men masak masak.
aku paksa jiran aku (laki) men.
men barbie doll.
hahahaha.
skang masak pun tak reti.
hihihi.
weh.
belon tu feberettttttttttt.

أزيزول حاكيم said...

framestone ::
ko sekarang dah tua ke?
hahaha

sickchild ::

masak2 ke tawen2?
ha~~
kantoi~~~
belon 2 peberet aku gak~~
lalala

Framestone said...

dh terase tua dah..penyakit dah nmpkan tanda2... terasa kurangnye amalan he...23x

betul pe

أزيزول حاكيم said...

framestone ::

tua apenya~~
malam2 tido pun nak orang dodoikan~~
lalala~~
hehehe

Developed by Free CSS Templates Pimped for blogger by Blogger Templates